W związku z tym, że jesteś z Łodzi mam info: dzwoniłem do Bednarka z pytaniem o cenę oleju i co wlewają. Leją CASTROL Longlife III (prawdopodobnie jakiś SLX 5w30) za ... 97 zł za litr.
O2 FL + Swing + Sirio Triflex prośba o pomoc
Zwiń
X
-
O2 FL + Swing + Sirio Triflex prośba o pomoc
Witam,
samochód to Octavia 2 FL Combi z radiem Swing. Kupiłem antenę 3 funkcyjną Sirio Triflex. W skodzie powiedzieli że Swing ma dwie anteny i może być problem z montażem Triflexa bo radio może łapać błędy ale mogą spróbować zamontować ale nie dają gwarancji, że to będzie działać i zaproponowali sporą cenę za tą usługę. Czy montował ktoś taką antenę w O2 FL ze Swingiem??
Może mi ktoś pomóc z montażem lub zaproponować kogoś kto wykona taką usługę z Poznania i okolic.
Będę wdzięczny za informację i pomoc.
-
-
Zrób tak - utnij kabelek od ori anteny po jej zdjeciu (ew podjedz na szrot i kup nawet stara antene z grupy VW byle by miala kabelek z koncówka). Z kabla z paczuszki triflexa odetnij koncowke od FM polacz to i gotowe - w dalszym ciagu bedziesz mial dwie anteny od FM :diabelski_usmiech
Jakbys miał trase w kierunku Kielc....to w godzinke bys miał montaz zrobiony, a moze nawet krócej :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
kross12
Jestem zielony w temacie CB ale to nie możliwe że żaden producent się nie pofatygował żeby zrobić jakiejś przejściówki, jak nazywają się końcówki które nas interesują?
Jedna to FAKRA a druga ?
Komentarz
Komentarz